This is main content

Meld je aan: Brabantse Studiedag 2019

22 augustus 2019

Op donderdag 26 september organiseert de ODZOB samen met de provincie Noord-Brabant en de andere 2 Brabantse Omgevingsdiensten en 3 Brabantse veiligheidsregio's de jaarlijkse Brabantse Studiedag in Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch. 

Thema Studiedag

Het thema van de Studiedag is dit jaar ‘Klaar voor de toekomst?’. Deze dag staan onderwerpen over de fysieke leefomgeving centraal. Met de komst van de Omgevingswet wordt de integrale benadering steeds belangrijker. De organisatie heeft dan ook een programma samengesteld waarbij niet alleen omgevingsveiligheid, maar ook onderwerpen als duurzaamheid en gezondheid aan bod komen. ’s Middags gaan we de praktijk in. Je kunt een keuze maken uit 6 sessies: een van de 5 excursies of een projectencarrousel bij Congrescentrum 1931.

Voor wie

Overheidsmedewerkers (veiligheidsregio’s, gemeenten, omgevingsdiensten, provincie, GGD, etc.) van alle disciplines die een rol spelen in de omgevingsveiligheidsketen zijn van harte welkom. Denk aan bijvoorbeeld: milieuadviseurs, ruimtelijke ordenaars, stedenbouwkundigen, medewerkers duurzaamheid, rampenbestrijding/integrale veiligheid, RIS-coördinatoren, vergunningverleners, toezichthouders. Zowel ambtenaren als raads- en statenleden zijn van harte welkom.

Kijk voor de uitnodiging en het volledige programma (en de aanmeldlink) op www.brabant.nl/studiedag2019