This is main content

OD on tour editie 2021 is begonnen

24 september 2021

De ODZOB is iedere dag aan het werk om de leefomgeving gezond en veilig te maken en te houden. Tijdens de OD on tour kunnen deelnemers dit van dichtbij ervaren. Onze toezichthouders, handhavers en adviseurs vertellen op diverse locaties voor welke uitdagingen en dilemma’s ze staan en wat hen drijft om dit werk te doen.

Van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober staan er diverse ‘tours’ op het programma. Zo gaan deelnemers vandaag mee met de calamiteitendienst of bezoeken ze het Brabants OmgevingsDatalab (BOD). Binnen het BOD delen de drie Brabantse omgevingsdiensten en Provincie Noord-Brabant kennis op het gebied van data, analyse, tools en technieken ten dienste van de toezichts- en vergunningstaken. Tijdens deze tour wordt de meerwaarde van deze nauwe samenwerking duidelijk.

Ruim 60 bestuurders, raads- en Staten- en commissieleden, griffiers, en medewerkers van gemeenten, provincie en samenwerkingspartners gaan mee. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er minder deelnemers mee op pad dan gebruikelijk.

 

Zie ook odzob.nl/ontour

Meer weten over het BOD? Kijk op odzob.nl/case-stikstofuitstoot-tevreden-bod-opdrachtgever