This is main content

OD on Tour: inschrijving geopend!

26 augustus 2019

De omgevingsdiensten in Brabant (ODZOB, OMWB en ODBN) zijn iedere dag aan het werk om de leefomgeving gezond en veilig te maken én te houden. Dit jaar stellen we, voor het eerst, alle drie onze deuren voor je open! 

Wil je graag van dichtbij ervaren wat we dagelijks doen?

Stap dan eens letterlijk in de schoenen van een toezichthouder, handhaver, adviseur of vergunningverlener en leer ons werkveld kennen. We vertellen je graag voor welke uitdagingen we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen.

Schrijf je nu in!

Ga met de ODZOB mee op pad en ervaar welke werkzaamheden er dagelijks verricht worden in het belang van de veiligheid en gezondheid tijdens de OD on Tour van 16 t/m 20 september. Bestuurders, raads,- en statenleden en ambtenaren van provincie en gemeenten kunnen zich inschrijven voor programmaonderdelen. Inschrijven kan t/m 6 september (vol=vol) via www.odzob.nl/ontour. Uiteraard ben je vrij om met meerdere onderdelen mee te gaan en je kunt direct een (gratis) ticket bestellen. 

De programma's van de andere twee omgevingsdiensten in Brabant zijn te bekijken via www.omwb.nl/ontour en www.odbn.nl/ontour