This is main content

Organisatie

Wij werken aan een veilige en gezonde leefomgeving, voor iedere inwoner van onze mooie provincie. De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is een Gemeenschappelijke Regeling (GR), gevormd door de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en de provincie Noord-Brabant (eigenaren & opdrachtgevers).  

Bestuur
Het bestuur van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant bestaat uit een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur. Het AB van de ODZOB omvat de 22 vertegenwoordigers van de colleges van de 21 gemeenten in de regio en van het college van GS van de provincie. Het AB benoemt uit zijn midden een Dagelijks Bestuur (DB).

Organisatie 
De ODZOB is een jonge, ambitieuze organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Dagelijks werken zo'n 240 collega's met enorme betrokkenheid aan veiligheid en gezondheid. Er heerst een informele werksfeer waarin collega’s elkaar snel kunnen vinden én leren kennen. Collega’s zijn behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Het open en flexibele kantoorconcept draagt daar zeker aan bij. Bekijk onze vacatures of mogelijkheden voor stages.

Omgevingsdienst NL
De ODZOB is aangesloten bij Omgevingsdienst NL, de vereniging van de 29 omgevingsdiensten (regionale uitvoeringsdiensten) in Nederland.

Infographic Concernplan ODZOB