This is main content

Save the date: ga mee met OD on Tour!

03 juni 2021

De Brabantse omgevingsdiensten zetten dit najaar de deuren open om een kijkje achter de schermen te geven. Onder de noemer OD on Tour nodigt de ODZOB opdrachtgevers uit. Noteer alvast in uw agenda: 27 september tot en met 1 oktober 2021. De vorm van OD on Tour laten we aansluiten bij de dan geldende coronamaatregelen.

Wat kunt u verwachten? Een blik achter de schermen bij bijvoorbeeld een veehouderij, een controle bij een industrieel bedrijf, een wandeling met een SSiB’er of meelopen met een zwemwatercontroleur. In de ‘on tour-week’ laten we van dichtbij zien en ervaren wat wij dagelijks doen. Zo kunnen bestuurders, raads-, staten- en commissieleden, griffiers, en medewerkers van gemeenten, provincie en samenwerkingspartners in de schoenen stappen van een toezichthouder, handhaver, adviseur of vergunningverlener. We vertellen tijdens ‘on tour’ graag voor welke uitdagingen en dilemma’s we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen.

Reserveer tijd in de week van 27 september tot en met 1 oktober 2021

  • Van 27 september tot en met 1 oktober zijn er dagelijks momenten waarop u met één van onze collega’s op pad kan gaan (fysiek of digitaal, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen).
  • De activiteiten bieden we doorgaans aan in tijdsblokken: van 10.00 tot 12.30, 13.00 tot 15.30 en van 17.30 tot 20.00 uur (dit kan afwijken per activiteit).
  • De ODZOB trekt hierbij samen op met de collega-diensten ODBN in de regio Brabant Noord en OMWB in de regio Midden- en West-Brabant.
  • Voor de zomervakantie volgt de uitnodiging met alle activiteiten tijdens on tour en mogelijkheid tot inschrijven voor programmaonderdelen.

Loop je ook met ons mee? 

Cookies need to be enabled to watch this video
Document type: word:Transcript promo-filmpje zwemwater
Cookies need to be enabled to watch this video
Document type: word:Transcript promofilmpje OD on Tour agrarisch

Praktische informatie op een rij

  • Wat: OD on Tour
  • Wanneer: 27 september t/m 1 oktober 2021
  • Voor wie: raads- en statenleden, commissieleden, colleges van B&W en GS, ambtenaren binnen gemeenten en provincie, stakeholders bij samenwerkingspartners zoals het waterschap, de veiligheidsregio, GGD en MRE.

Meer informatie

Zijn er onderwerpen waar u meer van wilt weten? Vertel het ons vooraf! Of hebt u andere vragen? Mail naar communicatie@odzob.nl. We hopen u in september te zien!

www.odzob.nl/ontour