This is main content

OD on Tour: 27 september t/m 1 oktober 2021 

De Omgevingsdienst on Tour (OD on Tour) organiseren we jaarlijks en is speciaal voor bestuurders, raadsleden, statenleden, commissieleden, griffiers en medewerkers binnen gemeenten, provincie en samenwerkingspartners. In 2021 stellen we onze deuren weer open. De vorm van de OD on Tour laten we uiteraard aansluiten bij de t.z.t. geldende coronamaatregelen. 

Ook van de partij?

De ODZOB is iedere dag aan het werk om de leefomgeving gezond en veilig te maken én te houden. Wil je van dichtbij ervaren wat we dagelijks doen? Stap dan eens letterlijk in de schoenen van een toezichthouder, handhaver, adviseur of vergunningverlener en leer ons werkveld kennen. We vertellen je graag voor welke uitdagingen en dilemma’s we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen. 

Vragen?

De volgende editie van OD on Tour vindt plaats van 27 september t/m 1 oktober 2021. De ODZOB trekt hierbij samen op met de collega-diensten ODBN in de regio Brabant Noord en OMWB in de regio Midden- en West-Brabant. Heb je tussentijds vragen of wil je eerder meer weten over ons werk? We gaan graag met je in gesprek! Mail naar communicatie@odzob.nl 

Logo ODZOB logo OMWB logo ODBN