This is main content

Werken bij de ODZOB

Wij zijn een club van “doeners”
Dagelijks werken we met enorme betrokkenheid aan veiligheid en gezondheid. Bij ons werken ruim 240 mensen, in diverse teams, met uiteenlopende expertises. Gevaarlijke stoffen bij bedrijven, asbestsanering, bouwvergunningen, welstand en monumenten, bodemverontreiniging, illegale ontgrondingen en zwemwatercontroles, vormen maar een kleine dwarsdoorsnede van waar we ons mee bezighouden.

Samenwerken is bij ons van groot belang
Er heerst een informele werksfeer waarin collega’s elkaar snel kunnen vinden én leren kennen. Collega’s zijn behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Het open en flexibele kantoorconcept draagt daar zeker aan bij. We werken zoveel mogelijk digitaal én locatie- en tijdsonafhankelijk. Hierdoor heb je als collega een hoop vrijheid, wij geloven erin dat mensen die eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen en daar ook naar handelen. Door te doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt, kun je iedere dag het beste uit jezelf en je werk halen.  

Werken in Zuidoost-Brabant
De vacatures en klussen bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant vind je op www.werkeninzuidoostbrabant.nl. Op deze website vind je ook vacatures van een aantal andere overheden in Zuidoost-Brabant. Via deze site kun je solliciteren.

Open sollicitatie
Heb je interesse in het werken bij de ODZOB maar hebben we momenteel geen geschikte vacatures? Mail dan je open sollicitatie naar team.pz@odzob.nl. Stuur jouw cv én een sterke motivatiebrief mee. 

Stages en afstudeeropdrachten
Er is regelmatig ruimte voor 3e jaars stageplaatsen of afstudeeropdrachten op mbo-, hbo-, of wo-niveau. Interesse in een stageplaats of afstudeeropdracht bij de ODZOB? Stuur dan een e-mail naar team.pz@odzob.nl. Vermeld daarin duidelijk in welke discipline / expertise je interesse hebt. 

Meelopen bij Brabantse omgevingsdienst
Lijkt het werken bij een omgevingsdienst je interessant, maar wil je er eerst meer van weten? Neem dan contact met ons op. In Brabant zijn er drie omgevingsdiensten; Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB), Omgevingdienst Brabant Noord (ODBN) en de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB). Je kunt je aanmelden om een dagdeel met een van de collega's van de Brabantse omgevingsdiensten mee te lopen. 

Kantoor ODZOB medewerkers in gesprek
Controle geitenhouderij
Zwembadcontrole door toezichthouder
Bedrijfcontrole door toezichthouder ODZOB
Toezichthouder maakt foto met tablet
Toezichthouder controleert stellages
Deelname ODZOB aan NK Veldloop ambtenaren 2019