This is main content

OD on Tour: 27 september t/m 1 oktober 2021 

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is iedere dag in jouw gemeente en regio aan het werk om de leefomgeving gezond en veilig te maken én te houden. Wil je graag van dichtbij ervaren wat we dagelijks doen? Stap dan eens letterlijk in de schoenen van een toezichthouder, handhaver of adviseur en leer het werkveld kennen. We vertellen je graag voor welke uitdagingen en dilemma's we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen. 

Wij nemen jou in de week van 27 september t/m 1 oktober graag mee op pad. Je kunt ervaren welke werkzaamheden wij dagelijks verrichten in het belang van de veiligheid en gezondheid van onze regio. We nodigen bestuurders, raads-, Staten- en commissieleden, griffiers, en medewerkers van gemeenten, provincie en samenwerkingspartners hiervoor uit. Ook dit jaar stellen de andere twee Brabantse omgevingsdiensten (ODBN en OMWB) hun deuren open. 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. De inschrijftermijn is gesloten

Meer informatie over OD on Tour vind je in het nieuwsbericht over OD on Tour. 

Cookies need to be enabled to watch this video
Document type: word:Transcript promofilmpje OD on Tour zwemwater
Cookies need to be enabled to watch this video
Document type: word:Transcript promofilmpje OD on Tour agrarisch

Vragen of meer informatie? Mail naar communicatie@odzob.nl of kijk op www.odzob.nl/ontour. We hopen je eind september te zien!

Logo ODZOB logo OMWB logo ODBN