This is main content

.

Beeld en cijfers OD on Tour 2019

OD on Tour van 21 t/m 25 september 2020 

De Omgevingsdienst on Tour (OD on Tour) organiseren we jaarlijks in september en is speciaal voor bestuurders, raads,- en statenleden en ambtenaren binnen gemeenten, provincie en samenwerkingspartners.

In 2019 hebben alle drie de omgevingsdiensten in Brabant hun deuren opengesteld. 270 deelnemers hebben ervaren wat ons werk inhoudt. Ruim 100 deelnemers zijn dit jaar met de ODZOB mee geweest. De deelnemers bij de ODZOB beoordeelden de week gemiddeld met een 8. Wil je meer feiten en cijfers zien? Open dan de bijlage 'OD on Tour 2019' 

Dit jaar ook van de partij?
De ODZOB is iedere dag aan het werk om de leefomgeving gezond en veilig te maken én te houden. In de derde week van september stellen we onze deuren voor bestuurders, raads,- en statenleden open. Wil je van dichtbij ervaren wat we dagelijks doen? Stap dan eens letterlijk in de schoenen van een toezichthouder, handhaver, adviseur of vergunningverlener en leer ons werkveld kennen. We vertellen je graag voor welke uitdagingen en dilemma’s we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen. 

Vragen?
OD on Tour vindt dit jaar plaats van 21 t/m 25 september. Vanaf augustus 2020 vind je meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden. Heb je tussentijds vragen of wil je eerder meer weten over ons werk? We gaan graag met je in gesprek! 
Mail naar communicatie@odzob.nl 

Logo ODZOB logo OMWB logo ODBN