This is main content

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor OD on Tour

10 augustus 2021

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is iedere dag in jouw gemeente en regio aan het werk om de leefomgeving gezond en veilig te maken én te houden. Wil je graag van dichtbij ervaren wat we dagelijks doen? Stap dan eens letterlijk in de schoenen van een toezichthouder, handhaver of adviseur en leer het werkveld kennen. We vertellen je graag voor welke uitdagingen en dilemma's we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen. 

Als de coronamaatregelen het toelaten nemen wij jou in de week van 27 september tot en met 1oktober graag mee op pad en kun je ervaren welke werkzaamheden wij dagelijks verrichten in het belang van de veiligheid en gezondheid van onze regio. We nodigen bestuurders, raads-, Staten- en commissieleden, griffiers, en medewerkers van gemeenten, provincie en samenwerkingspartners hiervoor uit. Mocht OD on Tour door COVID-19 niet door kunnen gaan, dan bieden wij een digitaal alternatief programma aan in deze week.
De activiteiten bieden we aan in tijdsblokken: van 10.00-12.30 uur, 13.00-15.30 uur en 17.30-20.00 uur (dit kan afwijken per activiteit). 

I.v.m. geldende coronamaatregelen zijn er per tour minder plekken beschikbaar dan de afgelopen jaren. Ben er dus snel bij en kijk op www.odzob.nl/ontour voor het programma en inschrijven, vol = vol.