This is main content

Uitnodiging regionaal asbestcongres Brabant op 15 november

13 oktober 2018

Heeft u binnen uw werkpraktijk een link met asbest in het algemeen? Kom dan naar het 'regionaal asbestcongres' op donderdag 15 november. Dit congres is een gezamenlijk initiatief van Omgevingsdienst Brabant-Noord, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant en SGS Search.

Ideale setting
Het regionaal asbestcongres Brabant is een ideale gelegenheid om in goed gezelschap praktiche informatie te ontvangen en te delen over de ontwikkelingen op het gebied van asbest. Tijdens dit congres, vindt u het antwoord op uw vraag uit de praktijk. Via praktijkvoorbeelden en stellingen gaan onder andere gemeenten, omgevingsdiensten, woningbouwverenigingen, en asbestsaneerders, adviseurs en inventariseerders met elkaar in gesprek. Door creatief te kijken naar verschillende argumenten, gaan we op zoek naar collectieve oplossingen voor asbestvraagstukken.

Datum en locatie
Datum: donderdag 15 november 2018
Locatie: IBN Uden - Hockeyweg 5, 5405 NC, Uden (voldoende gratis parkeergelegenheid)
Tijd: 13.00 - 16.45 uur (inclusief napraten vanaf 16.15 uur).

Programma
We bieden u een gevarieerd programma met diverse sprekers. Zo zal Jan Lenssen, directeur Omgevingsdienst Brabant Noord, de middag openen. Daarna komt Udo Waltman, directeur SGS Search, aan het woord over ontwikkelingen in de asbestketen en zal er ook volop ruimte zijn voor praktijkvoorbeelden. Om 16.45 uur eindigt de middag.

Aanmelden?
Wilt u zich graag aanmelden voor deze middag? Stuur dan een e-mail naar Kim van der Sangen van SSG Search: reservering@sgssearch.nl onder vermelding van uw (bedrijfs)naam, naam en functie. Het congres is gratis toegankelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SSG Search via 088 - 214 66 00 of stuur een e-mail naar kim.vandersangen@sgssearch.nl.

Lint verboden toegang asbest